Customer Reviews
Nur Anasuha

In love dengan packaging ❤️ Sayang nak bukak surat huhu. Semoga planner ni memberi manfaat dan membuatkan diri saya lebih disiplin lepasni ✨ thank you mustaqim jiwa, thank you nukilan biruni

28 December 2021
Fatin Nurasyikin Abdul Munir

Thank you for the excellent book that give me a lot of motivation to face all the problems ! I love it so much :)

16 July 2021
asilah shafia
Terima kasih, buku dah pon sampai. Semua dalam keadaan yang baik. Terima kasih nukilan biruni.
14 July 2021
Amin Sohayni
servis sgt cepat, penerima pon suka dgn buku ni
29 June 2021
diyana najwa
Best sangat buku pun best semua lah best. Really love it <3
26 June 2021
Ema Arifin
I love it soooo much ! pengahantaran cepat ! ❤️❤️
16 June 2021
Velentina Charlene Anak Rudy
Thank you for the beautiful poems.
5 June 2021
Najwa Huren

Kamu adalah keindahan,kamu tetap adalah ketetapan terindah dan akan selalu tetap begitu. Pada tiap detik yang hinggap,dalam kebersamaan langit temaram. Aku memandang penuh keyakinan,bahwa kamu adalah salah satu kebahagiaanku. Terima kasih menjadi cahaya tika kelam penduduk semesta.

16 March 2021