Ramadhan Sales : Miracle Journal RM60 (RM18 OFF!)
Miracle Journal
Self Love Guided Journal + 2021 Planner

This is a Pre Order. Expected ship date is 19 Feb

Miracle Journal is divided into two parts. The first part is a guided journal (The Stargazer) and the second part is Monthly Planner 2021 (The Daydreamer). Specially designed for all the dreamers with creative and curious mind.

The creation of man consists of four realms:
The Body, The Mind, The Heart, The Soul.

The main purpose of this Miracle Journal is to REALIGN, RECONSTRUCT, RECONNECT your four realms.
Now Available On Shopee!
Customer Reviews
NASUHA MOKHTAR

Sooo cute so beautiful so nice sooooo meaningful ...

4 April 2021
Najwa Huren

Kamu adalah keindahan,kamu tetap adalah ketetapan terindah dan akan selalu tetap begitu. Pada tiap detik yang hinggap,dalam kebersamaan langit temaram. Aku memandang penuh keyakinan,bahwa kamu adalah salah satu kebahagiaanku. Terima kasih menjadi cahaya tika kelam penduduk semesta.

16 March 2021
Nur Hizziana Yunus

Worth waiting, I love the journal so much! =)

9 March 2021
Asyiqin MS

I love everything about it! so peaceful and pretty!

7 March 2021
Nur Ain Syafiqah

Alhamdullilah. This journal is undeniably remarkable, complete with spiritually, emotionally and mentally equipped parts that can help and empower the user to a greater self-empowerment journey and self-love, mainly. I hope that Mustaqim Jiwa will sell this journal in the next few years ahead too. Love it so much, never regret buying it

7 March 2021
Razzi ibn Rijal

good wrapping,fast service,and good book,setiap bait yang dilontarkan smampu untuk menyelinap masuk ke pelusuk qalbu

21 February 2021
Alani Fatini

ship delivery is so fast by this team & DHL courier! both of them are good service. the book is so nice. i didn't even imagine it would be this pretty & very overwhelmed to read. i love it to the fullest! thank you!!!

3 February 2021
Bibi Dalilah

Kecil comell jee. Terima kasihhh awaknyaaaaa

20 January 2021
Rahimatul Hazreena

I am so excited when received it!!! vintage wrap is so beautiful !!

20 January 2021
Arina Balqis

i love it so much

7 January 2021
Siti Murni Nadzirah Sidek

Buku TLYB adalah salah satu buku favourite sayaaaa dan bait bait kata dalam buku tersebut amat menyentuh jiwa dan perasaan saya dan saya dah ulang baca buku tersebut dua kali dah

11 December 2020
NURUL NADZIRAH NORDIN

hai Jiwa ! sungguh buku yang menjadi hasil nukilan awak ini sangat unik isinya. baru sahaja baca Prakata, sudah membawa jiwa ini melayang ke alam sebuah mimpi yang bakal menjadi realiti. isinya seolah olah memahami keadaan pembacanya. syabas Jiwa, saya hargai hasil karya awak. terima kasih atas setiap perkataan :))

10 December 2020
Izzaty Natasha

This book inspired me so much! i love every single word in this book ❤❤

7 December 2020
Tuah Iskandar

First time mempunyai dan membaca buku puisi. Puisi yang tertulis dalam TLYB memang best giler. Bila khusyuk baca tau2 je dah separuh buku. Sayang sangat nak habiskan. yang penting, ada puisi yang makan dalam, deep, tersirat, dan subjektif mengikut orang yang baca. Dh ah tak nak cakap banyak. Pergi beli dan baca skrg! Bangsa membaca, bangsa berjaya.

29 November 2020